30 вересня 2021 00:55
1

Мірча ЛУЧЕСКУ: "Три-чотири м'ячі з п'яти ми пропустили після своїх же помилок"

Прес-конференція головного тренера "Динамо" Мірчі Луческу після поразки від "Баварії".


- Результат показує те, що відбувалося на полі. Я і до гри говорив, що "Баварія" претендент номер один на перемогу в Лізі чемпіонів. Знав, що нам не можна грати в атаку з таким суперником, який вміло використовує вільні зони за спиною опонента за рахунок індивідуальних дій і вертикальних передач. Це було видно в другому матчі, коли ми пішли відгиируватися. Трьох або навіть у чотирьох випадках з п'яти ми пропустили через свої ж помилки, коли ми відпускали м'яч при виході з оборони.


До першого голу ми добре грали, стримували натиск суперника. Моментів практично не було. Але гол з пенальті відразу змінив ситуацію на полі. Мені потрібно подивитися цей момент. Хлопці в роздягальні говорили, що на Сидорчуку був фол. Його штовхнули. Потім ми з легкістю пропустили, коли Андрієвський занадто далеко відпустив м'яч. Суперник запресингував і одним пасом вивів Левандовскі на ворота.


Пробували виходити в атаку після пропущених м'ячів, у нас було кілька хороших моментів, але ми часто втрачали м'яч при останньому ПАРЄ. Ми неправильно думали, тому не змогли забити. Виходячи вперед, залишали ззаду вільні зони, чим суперник скористався у другому таймі. Гол Сані з гострого кута показав високий рівень цього гравця і не тільки його.


"Баварія" для нас занадто сильний суперник. Але я не думаю, що в інших матчах вони будуть так ризикувати. Сьогодні мюнхенці залишали своїх захисників один на один з нашими нападниками. Але ми не змогли скористатися цими моментами.

Луческу, настрой их на Барселону психологически, чтобы они не считали себя проигравшими до игры. И научи их играть с сильными командами после первого пропущенного мяча, а то пропустят и полностью рассыпаются.