29 вересня 2021 23:43
310

"Баварія" - "Динамо" 5:0. Кияни зазнають найбільшої поразки при Луческу

"Баварія" - "Динамо" 5:0

"Баварія": 1. Нойєр - 4. Зюле, 2. Упамекано, 21. Ернандес, 19. Девіс - 8. Горецька, 6. Кімміх, 25. Мюллер, 7. Гнабрі, 10. Сані - 9. Левандовскі

Запасні: 36. Фрюхтль, 3. Річардс, 5. Павар, 13. Чупо-Мотінг, 17. Кюізанс, 18. Забітцер, 20. Сарр, 22. Рока, 23. Куассі, 42. Мусіала, 44. Станишич


"Динамо": 1. Бущан - 24. Тимчик, 25. Забарний, 13. Шабанов, 16. Миколенко - 5. Сидорчук, 18. Андрієвський, 10. Шапаренко, 15. Циганков, 14. де Пена - 19. Гармаш

Запаснi: 35. Нещерет, 71. Бойко, 7. Вербич, 8. Шепелєв, 17. Лєднєв, 20. Караваєв, 22. Вітіну, 34. Сирота, 73. Шкурін, 89. Супряга, 94. Кендзьора, 99. Антюх

"Баварiя" - "Динамо" ON-LINE


Прев'ю



У 2-му турі групового етапу Ліги чемпіонів "Динамо" в Мюнхені чекає зустріч з одним з головних претендентів на перемогу в турнірі - "Баварією".


Нагадаємо, що кияни стартували у своїй групі з нульовою нічиєю в матчі проти "Бенфіки", тоді як мюнхенці здобули розгромну перемогу над "Барселоною" з рахунком 3:0.


У нинішньому сезоні мюнхенці ще не знали гіркоти поразки і після 6-ти турів з 16-ма очками лідирують в турнірній таблиці Бундесліги, лише один раз зігравши внічию. Відібрати очки у чемпіона Німеччини вдалося тільки гладбахської "Боруссії".


"Динамо" у своїй історії зустрічалося з "Баварією" в єврокубках 10 разів. У чотирьох випадках перемогу святкували кияни, у п'яти - мюнхенці. Ще одна зустріч завершилася нічиєю.


Востаннє команди перетиналися в Лізі чемпіонів сезону 1999/2000. У першому матчі групового етапу верх з рахунком 2:1 взяла "Баварія", а в другому сильнішими були "біло-сині" (2: 0).


Що стосується кадрових проблем "Динамо" перед завтрашнім поєдинком, то киянам не допоможе один з ключових гравців команди Буяльський. Віталій не полетів до Мюнхена через травму. Також в лазареті продовжують перебувати Бесєдін, Попов і Рамірес.


У "Баварії" після операції на серці в стрій повернувся Коман і вже приступив до тренувань у загальній групі, але найближчим часом на поле француз не вийде.

Орієнтовний склад "Динамо":


Бущан - Кендзьора, Забарний, Сирота, Миколенко - Сидорчук, Андрієвський, Шапаренко, Циганков, де Пена - Супряга


Обслуговувати зустріч буде суддівська бригада з Італії на чолі з Маком Гуідою.


Транслювати матч буде канал Megogo. "Динамоманія" о 22:00 розпочне текстову онлайн-трансляцію.

Вот вам и знаменитый распасовщик и выигрыватель борьбы - Шабанов)
Сховати
Ватель, та ладно на личности, вся команда распасовщики, он между прочем в место Жоры один вытащил.
Сховати
а за спину тоже Жора получил?
Обидно не счет.
Обидна сама игра, как сказали, наложили в штаны до начала игры.
На что оасчет был?
Это капец. 3 гол - как в школе. Где все? Шепелев. Сидор?
Сховати
Zeit, ну а после матча, всё будет стандартно от них: "Будем смотреть, разбирать свои ошибки, чтоб в дальнейшем их не было. Постараемся исправить. Бла-бла-бла..."
Мне кажется, что в команде, много игроков, у которых нет этого чувства "голода" к победе, вера в команду, жажды быть лучше. Отсюда и все эти, часто повторяющиеся ошибки, недоработки на поле. В Украине они звёзды, и этого им достаточно.
Лучше за центр не переходить.
Критики в коментах хотіли б щоб ми атакували весь матч ось так і отримували від Гнабрі і ко.
что это за хлопец у Баварии тренер? ))
Не проигрыш и не счёт убивают,а беспомощность и безволие!Смотрю параллельно Барселону,которую возит Бенфика.Можно было бы с ними пободаться за очки,только конечно,если не наложить,как сегодня в штаны ещё до начала матча.Суркисов в аренду!!!
Сховати
100% prof Bedocur,
Цыганкова надо менять - он вообще сегодня не играет. Не идет...
Сховати
Zeit, думаєте, Караваєв буде кращим рішенням?
Сховати
Буковина, Возможно. Почему нет? Ну не пошло у Вити, у него это нормальное явление
Zeit, он с Евро не играет
наши сами себя загнали в позицию школьников в этом матче. могут лучше играть, но как всегда одна проблема - голова
ну вот Забарный опять Сане проспал