28 вересня 2021 14:36
5

На автобус с "Черноморцем" совершена очередная попытка нападения

Далеко не всі шанувальники "моряків" змирилися з нинішньою ситуацією в клубі, в якому виступає 16 орендованих у київського "Динамо" і один у полтавської "Ворскли" футболістів. На їхню думку, така кількість вважається неприпустимою, особливо якщо враховувати давнє неприязне ставлення одеських уболівальників до столичного клубу.


Коли вчора ввечері клубний автобус "Чорноморця" їхав на стадіон, де мав зустрічатися з "Інгульцем", знову, як і місяць тому, перед матчем з "Олександрією", не обійшлося без ексцесів.


Про це в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua розповів головний тренер одеситів Юрій Мороз.


"Якась машина прямо перед нами зупинилася. З неї вийшов чоловік і почав стукати у вікна і двері автобуса. Так що сьогодні у нас було два етапи, які я для себе поділяю: перший — спочатку потрібно дістатися до стадіону, а другий — добре відіграти, щоб уболівальникам сподобалося".


За наявною інформацією, при виїзді з клубної бази в Совіньйоні під колеса автобуса була кинута димова шашка, проте чи то вона не спрацювала, чи то не дала очікуваного ефекту. Чоловік, що кинув її, після цього обігнав транспортний засіб "Чорноморця" на мопеді і намагався знову зробити те ж саме. Через кілька хвилин дорогу команді перегородив автомобіль, господар якого стукав по автобусу і показував образливі жести.


На щастя, до будь-яких серйозних наслідків справа не дійшла. Незабаром автобусу вдалося продовжити шлях, хоча неприємний осад у членів одеської команди залишився.

Стрибніть на кубік Суркіса, що слабо?
Чому ви на дітей стартуєте, вони і так вище голови стрибають.
Утиррки б... ть...
Сховати
magik666, а яке відношення має Суркіс до Чорноморця ,всі питання до Клімова він президент Чорноморця
Сховати
Serg, Суркису не надо было в это одесского болото вступать.
Сховати
ага, а молоді де грати?? це уй...бку павелку треба по мізкам настучати що чемпіонат закрив де могли грати хлопці...
Надо писать заявление в полицию. По всем признакам это хулиганство с намерением причинения вреда.