28 вересня 2021 13:54
2

Тарас СТЕПАНЕНКО: "З Маліновським не спілкувався, але за матчем "Аталанти" з "Інтером" стежив"

Тарас Степаненко перед поєдинком з "Інтером" відповів на запитання журналістів, розповів про підготовку і провів паралель з боксерським боєм Усика і Джошуа.


- Готувалися до цього матчу вже після Суперкубка з "Динамо", тому все нормально, ми готові. Сподіваюся, виконаємо установки тренерів і навіть трохи більше.


- Ви грали з "Інтером" рік тому, а що зараз хлопці говорять про цю команду? Чи ділився з вами інформацією Руслан Маліновський, який у складі "Аталанти" кілька днів тому успішно протистояв міланцям у Серії A?


- Ми обговорюємо робочі моменти, адже часто буває так, що дрібниці мають велике значення. З Русланом я не спілкувався, але за їхнім матчем з "Інтером" стежив по дорозі додому.


- У минулому сезоні ти грав проти "Інтера", атаку якого тоді визначав Ромелу Лукаку. Бельгійця в італійській команді вже немає, але є Джеко, який протистояв тобі у складі "Роми". Хто доставляв більше проблем, з ким складніше?


- Думаю, в даному випадку порівняння недоречні. Це два майстри, два висококласних футболіста. Так, вони діють в схожому стилі, але, як на мене, Лукаку більш потужний, боротися з ним важко, а Джеко більш мобільний, він був лідером в "Ромі" і залишається на провідних ролях в національній збірній, має великий досвід. Не дарма після відходу Лукаку саме його запросили на цю позицію.


- На думку вашого тренера, "Інтер" Сімоне Індзагі сильніший за "Інтер" Антоніо Конте. А як вважаєш ти? За рахунок чого можна буде досягти результату?


- Містер живе футболом, він переглянув всі матчі, які тільки було можливо, і раз так сказав, значить, він правий. З "Інтером" Конте ми провели три гри в єврокубках, а з командами Сімоне Індзагі я ніколи не зустрічався. З "Лаціо" не грав, тому нічого не можу сказати. Завтра подивимося. Щоб досягти позитивного результату, перше, що потрібно зробити, – виконати установку тренерського штабу, все те, що ми готуємо, про що домовляємося. І, звичайно ж, ще раз повторюся: потрібно бути ментально дуже сильними, готовими до того, що ми можемо, повинні і зобов'язані грати з такими командами.


- Чи відрізняється процес підготовки до "Інтера" зараз від того, що був у минулому сезоні за Луїша Каштру?


- У нас новий тренерський штаб, а у кожного тренера своє бачення, як команда повинна готуватися і грати. Вважаю, неправильно порівнювати, це абсолютно два різних бачення футболу.

Шанси Стьопи вийти в старті меньші за 1%. Грати будуть бразильці.
Сховати
Чапыч, ну если зебра не усвоила урок и победа над ДК не замулила ему глаза "что оно снова великое", будет и дальше упорно гнуть свою линию с антонио в центре, то да. А так, как по мне, шансы на не разгром, или вообще за очко побороться, будут намного выше со стёпой.