27 вересня 2021 11:08

Відлякала ціна. Малиновського влітку хотів купити "Наполі"

Влітку нинішнього року український легіонер "Аталанти" Руслан Малиновський міг змінити клуб, але залишитися в італійській Серії А.


Активний інтерес до Малиновському виявляв "Наполі". Головний тренер неаполітанців Лучано Спаллетті дуже хотів бачити у своїй команді ще одного гравця з забійним ударом з дальньої дистанції.

Однак, незважаючи на явну зацікавленість, до конкретних переговорів між клубами справа так і не дійшла. "Наполі" збентежила висока сума відступних, запитувана "Аталантою" за Малиновського.

"Говорячи відверто, "Наполі" був зацікавлений в Малиновському, але так і не оформив реальної пропозиції. Вони проявили інтерес і більше нічого", - сказав агент Сергій Серебренніков, який представляє інтереси українця, в інтерв'ю Radio Marte.

Відзначається, що керівництво "Аталанти" не готове продати Малиновського дешевше, ніж за 30 мільйонів євро. З цієї причини плани "Наполі" щодо українця так і не були реалізовані.

"Наполі" виграв всі шість стартових поєдинків серії а, будучи до теперішнього моменту беззаперечним лідером турнірної таблиці з 18 очками в активі. "Аталанта" набрала 11 пунктів і йде сьомий.