27 вересня 2021 10:09

Андрій ШЕВЧЕНКО: "У цього "Мілана" великий потенціал"

Інтерв'ю колишнього форварда "Мілана" Андрія Шевченка для MilanTV.


Про те, як грають у Лізі чемпіонів: "У Лізі чемпіонів потрібно застосовувати інший підхід. Це турнір з великою історією, яка пов'язана з "Міланом". Коли ви граєте з найсильнішими командами і гравцями, це дає додатковий імпульс".

"Вболівальники "Мілана" на матчах Ліги чемпіонів були чимось особливим. Коли ти грав на "Сан-Сіро", стадіон завжди був повний. Забивати на очах у вболівальників "россонері" — неймовірна емоція".

"У "Мілана" велика історія, передана з покоління в покоління. Коли носиш футболку "Мілана", історія проходить крізь тебе. Це робить тебе впевненіше і сильніше".

Про матчі з "Аяксом" і "Інтером" в 2003 році: "Ці два матчі особливі. Матч з "Аяксом" тому, що ми вірили до кінця, а потім забили гол на останній хвилині, і це був знак для всіх нас. У матчі з "Інтером" ми вірили, що зможемо це зробити, можливо, вірили більше ніж вони. Команда була готова до виходу у фінал. Фінал був красивим, хоча багато хто говорить що матч був не дуже хороший. Але для нас, гравців, це була битва, і нам вдалося перемогти".

Про те, за чим сумує: "Мені не вистачає тієї енергії на полі, тієї енергії, яку Ви отримуєте, коли чуєте шум фанатів. Я сумую за передматчевою підготовкою, за напругою перед матчем. Я хотів би знову відчути ту атмосферу".

Про повернення "Мілана": "Мілан" вміє зціпити зуби у важкі хвилини, вони сильно виросли. Ця Ліга чемпіонів допоможе молодим гравцям вирости і набратися досвіду. У цього "Мілана" великий потенціал".