26 вересня 2021 23:26
2

Ігор СУРКІС: "Задоволений сьогодні роботою нашої команди, знімаю капелюх перед Містером"

Президент "Динамо" Ігор Суркіс в ефірі "Великого футболу" на каналі "Футбол 1" розповів про трансферну політику клубу.


"Шапаренко сьогодні прогресує швидше, ніж можна було подумати. Миколенко, Забарний, Сирота, Циганков. Сьогодні ці футболісти прогресують. І я як президент клубу не маю права не дати їм можливість прогресувати далі. А якщо ми купимо легіонерів, то вони повинні грати.


Якість гри перш за все. Якість мене радує. Як команда виконала настанову на гру з "Бенфікою". І при збігу певних обставин ми могли і перемогти, могли і програти. Є боязнь ще, видно. Але, може, це чітке виконання тренерської настанови на гру. У чемпіонаті ми граємо гідно - у нас одна нічия у восьми турах. Але ви знаєте, що Містер не міг бути присутнім на футболі, і це дуже позначається на молодих хлопців. Без нього я навіть не уявляю, як би розвивалося "Динамо".


Зараз ми їдемо до "Баварії". Найважча команда, всі все розуміють. Але, може, хлопці і тренерський штаб так побудують гру... і ми отримаємо позитивний результат. Я б хотів, щоб повторилися славні традиції "Динамо" 99-го року, коли ми грали на рівних з тією ж "Баварією". Так, ми можемо сьогодні про це мріяти. Але якщо ми будемо мріяти, то це може здійснитися. Я задоволений сьогодні роботою нашої команди, знімаю капелюх перед Містером. У його роки так працювати дай Бог кожному молодому", - сказав Суркіс.

А может еще и действовать немного господин президент, а не только мечтать?
Нужно просто сильно помечтать