26 вересня 2021 14:52

Гравець "Вереса" про вірусне відео з гімном України: "Завжди співаю від душі"

Поєдинок дев'ятого туру УПЛ між донецьким "Шахтарем" і рівненським "Вересом" у Києві запам'ятався не тільки перемогою "гірників" на "Олімпійському".


Перед початком матчу в центрі уваги опинився півзахисник рівнян Сергій Панасенко, який вразив своїм натхненним виконанням Державного Гімну України.


В ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua Сергій Панасенко розповів про те, як він ставиться до гімну і оцінив свої вокальні дані.


"Вважаю, що відповідальні за проведення футбольних змагань прийняли правильне рішення про виконання перед початком матчів Державного Гімну України. Мені це подобається. Це не тільки служить нагадуванням про улюблену батьківщину, а й надихає продемонструвати свої найкращі якості. Я завжди намагаюся виконувати гімн від душі і прошу серйозно ставитися до цього і своїх одноклубників по "Вересу". Хоча, якщо чесно, то мої вокальні здібності обмежуються тільки виконанням Гімну. Караоке? Ні, це не моє.


Хто з інших збірних чи команд запам'ятався виконанням Гімну? Звичайно, італійці на недавньому євро, може саме їх самозабутнє виконання гімну і допомагало їм перемагати і стати чемпіонами Європи.


Що стосується нашого матчу з "Шахтарем", то ми добре провели перший тайм, проте незабаром після перерви» привезли" собі гол і це вибило нас з колії. Прикро, тому що з урахуванням, як розгорталися події в поєдинку, ми могли розраховувати на кращий результат".