25 вересня 2021 13:20

Тренер Боснії і Герцеговини: "Шість очок з Казахстаном і Україною буде нормально"

Фото - Depositphotos.com


Наставник збірної Боснії та Герцеговини Івайло Петев провів прес-конференцію в Сараєво, на якій оголосив склад своєї команди на матчі відбору ЧС-2022 з Казахстаном і Україною, пише zbirna.com.


Крім того болгарський фахівець прокоментував майбутні жовтневі зустрічі: «Зараз ми сконцентровано на Казахстані, а потім будемо думати про Україну. Важливіше за все, не як виглядають наші суперники, а що можемо ми самі. Я не бачу причин по яких ми не можемо бути сильніше. Є велика ймовірність того, що ми виграємо обидва поєдинки, але футбол є футбол. Однак шість очок в матчах з Казахстаном і Україною буде нормально.


Збірна України добилася великого прогресу за останні кілька років. Я пам'ятаю, нещодавно вони були чемпіонами Європи до 20 років. Я зараз не так сильно концентруюся на них, тому що спершу буде важлива гра з Казахстаном. У мене є уявлення про Україну, і я знаю, на що вони здатні. Дуже серйозна команда, яка зіграла на чемпіонаті Європи і знайшла упевненість в собі. Але, повторюся, зараз найголовніше - це Казахстан ».

Нагадаємо, збірна України проведе два матчі з Боснією і Герцеговиною в рамках відбору ЧС-2022. 12 жовтня команди зустрінуться у Львові, а 16 листопада зіграють в Боснії.