25 вересня 2021 12:39

Златан: "Повернувшись в "Мілан", запитав: "хто зіграв хоч один матч в Лізі чемпіонів?". Двоє підняли руку. Я подумав, Це жарт"

Шведський нападник Златан Ібрагімович повернувся в "Мілан" в січні 2020 року. Россонері під керівництвом Марко Джампаоло, а після і Стефано Піолі не виправдовували очікувань уболівальників, але повернення Златана надали команді імпульс, завдяки чому "Мілан" вперше за 8 років повернувся до Ліги чемпіонів.


"Коли я приїхав в "Мілан", я запитав у роздягальні, скільки людей провели хоча б один матч у Лізі чемпіонів. Тільки двоє підняли руку. Я подумав, що це жарт.

[У минулому сезоні] моєю метою було виграти чемпіонат, я не досяг успіху, але ми були близькі, фінішувавши другими. Не тільки завдяки мені, Ми всі разом відмінно попрацювали.


Партнери по команді, навіть молоді і недосвідчені, зрозуміли, що потрібно, щоб дістатися туди, куди ми прибули в травні минулого року, але також і те, що чогось не вистачає для перемоги. Ми всі старанно над цим працюємо", - цитує Златана Calciomercato.