24 вересня 2021 19:30
1

Агент: "Суркіс просив знизити ціну на Вітінью, але через "Бордо" бразильці не йшли на поступки"

Український агент Костянтин Сосенко, який є творцем футбольного агентства KS-CONSULTORIA DE FUTEBOL, в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua розповів труднощі трансферу бразильського півзахисника Вітінью в "Динамо".


"Процес не був швидким, тому що з моїм бразильським партнером Гільєрмо де Алькантара треба було провести переговори з авторитетними бразильськими агентами Бертолуччі і Жуліо Тараном, які опікали Вітінью в "Атлетіко".


Також каменем спотикання на шляху хлопця в Україну став той факт, що "Атлетіко Паранаенсе "отримав по Вітінью пропозицію від французького "Бордо". Був момент, коли здавалося, що історія з його переходом в "Динамо" вже розвалиться, як картковий будиночок, але в останній момент трансфер в "Бордо" не відбувся і тоді знову виник варіант з переїздом Вітінью в Україну.


Президент "Динамо" Ігор Суркіс в процесі переговорів хотів, щоб "Атлетіко" знизив суму трансферу, але бразильці не охоче йшли на поступки в переговорах, тому що "Бордо" спочатку був готовий платити більше, ніж "Динамо". Однак завдяки наполегливості Ігоря Суркіса і Мірчі Луческу, Вітінью все ж опинився в Києві. Упевнений, що вже зараз в його особі команда придбала якісне посилення, а через два роки київський клуб зможе виручити за Вітінью пристойні гроші".

Selon les informations de 20 Minutes, Bordeaux devrait simplement payer sa clause de 3 millions d’euros et offrir une belle commission à ses agents. Loin des 10 millions d’euros de transfert évoqués au Brésil.

Пересказ всех баек с наших СМИ не с лучшей стороны характеризует эту шарашкину контору Сосенка.