24 вересня 2021 10:39
1

Карлос ДЕ ПЕНА: "Луческу дав мені зрозуміти, що я потрібен "Динамо"

Уругвайський хавбек «Динамо» в інтерв'ю клубному сайту прокоментував пролонгацію свого контракту з «біло-синіми».


- Карлосе, які емоції у тебе після продовження контракту з «Динамо»? Як багато часу знадобилося для прийняття рішення?

- Звичайно, переговори вимагають часу, адже сторони повинні узгодити всі умови. Але, думаю, я прийняв правильне рішення. Сподіваюся, що в цьому сезоні ми зможемо захистити всі завойовані титули. Для мене було дуже важливо відчувати підтримку Містера, який дав мені зрозуміти, що я потрібен команді. Цей фактор - одна з головних причин, чому я залишаюся в Києві. Крім того, в «Динамо» я маю можливість виступати в Лізі чемпіонів і постараюся знову виграти чемпіонство. Тому, звичайно ж, дуже радий, що продовжив контракт із київським клубом.


- Які у тебе персональні цілі в «Динамо»?

- Моя мета - завжди перемагати у всіх турнірах. На жаль, вчора ми поступилися в Суперкубку України, але як і раніше маємо шанс завоювати чемпіонство та Кубок країни, і зробимо все можливе для цього. За підсумками минулого сезону ми виграли всі титули в Україні, тому головне завдання - це, звичайно ж, перемога в чемпіонаті та гідний виступ у Лізі чемпіонів. Думаю, що у нас дуже хороша команда, яка заслуговує на це. Зараз ми йдемо на першому місці в УПЛ, і повинні зберегти лідерство до кінця сезону.


- Сезон обіцяє бути цікавим?

- В останні роки битва за чемпіонство в Україні завжди відбувається між «Динамо» і «Шахтарем». Це дві найкращі команди країни, тому я очікую цікавого суперництва протягом усього ігрового року. Ми повинні продовжувати вигравати, набирати максимум очок, і сподіваюся, в кінці сезону це приведе нас до золота.

Що стосується Ліги чемпіонів, то у нас підібралася дуже сильна група, але можу сказати, що «Динамо» - хороша, якісна команда, яка готова протистояти будь-якому супернику. Нас очікують відмінні ігри в найближчі місяці.


- Як почувається в Києві твоя сім'я?

- Звісно ж, спочатку звикнути до нової країни непросто, адже тут абсолютно інша мова та спосіб життя. Але з часом ти знайомишся з людьми, адаптуєшся. Ми знайшли няню, яка допомагає нам із дитиною. Зараз моя сім'я щаслива тут.


- Чи обговорював ти продовження контракту з «Динамо» із дружиною та чи підтримала вона тебе в цьому?

- Будь-яке важливе рішення в родині ми приймаємо спільно. Сім'я - головне для мене в житті, і я завжди бажаю найкращого для своєї дружини та дитини. Тому перед продовженням контракту я також радився з дружиною, і вона підтримала мене. Зараз Елі вже звикла до життя в Києві, тут є всі умови для виховання нашого сина.


- Підписання нового контракту дасть тобі ще більше мотивації на наступні ігри?

- Моя мотивація завжди на максимальному рівні. Із моменту приїзду сюди я намагався бути професіоналом. Я повністю викладаюся на кожному тренуванні та в кожній грі. Будь-який футболіст має кращі та гірші моменти, але мотивація, цілі та завдання - завжди однаково високі. Я перебуваю в «Динамо» вже два з половиною роки, і буду продовжувати працювати та робити все від себе залежне, щоб допомогти команді.

"... В последние годы битва за чемпионство в Украине всегда происходит между «Динамо» и «Шахтером».,,,"
Лет так 30-ть )))