23 вересня 2021 23:41

"Ця гра буде для нас дзвіночком". Тренер "Миная" - про матч з "Альянсом"

Головний тренер Міная Василь Кобін в ефірі програми Студія LIVE прокоментував сенсаційну поразку своєї команди в матчі проти Альянсу. Нагадаємо, що колектив із Закарпаття поступився з рахунком 2:3, маючи перевагу в два м'ячі по ходу зустрічі.


- Важко зараз коментувати те, що було на полі. Якщо брати в цілому, ми почали впевнено, забили два швидких м'ячі. У нас грали футболісти, які мають менше ігрової практики. В основному це молоді гравці, рівень яких ми хотіли подивитися в кубковому матчі. Вони досить непогано себе проявили, але в якийсь момент втрата концентрації призвела до пропущеного голу. Цей гол додав Альянсу впевненості. Плюс трибуни, які почали їх підганяти. Все це призвело до такого рахунку. Другий тайм у нашому виконанні був хорошим. Вийшли кілька гравців, які мають більше ігрової практики. Ми створили 3-4 гольових моменти, які треба було реалізувати.

Але ми не забили, в кінці матчу допустили помилку в обороні і програли поєдинок. Навіть якби Селезньова не дискваліфікували, з перших хвилин він би не з'явився, тому що ми планували зробити ротацію і дати зіграти футболістам, які не грали проти Ворскли. Ми працюємо з командою три місяці, я ще знайомлюся з гравцями. Мені потрібно розуміти їх рівень. А якщо їм не давати грати, то ми не можемо в тренувальному процесі побачити, хто на якому рівні знаходиться. Сьогодні була кубкова гра і ми скористалися цією можливістю, дали молодим хлопцям зіграти. Ця гра буде для нас "дзвіночком". Ми вигравали 2: 0 в матчі проти Чорноморця, і звели його до нічиєї, а зараз взагалі програли. Тому нам є над чим подумати, - сказав Кобін.