23 вересня 2021 16:11

Йожеф САБО: "Деякі гравці "Динамо" в Суперкубку виглядали втомленими"

Колишній головний тренер київського "Динамо" і збірної України Йожеф Сабо в інтерв'ю Meta-ratings.com.ua поділився думкою про події у вчорашньому матчі за Суперкубок України.


"Мені гра дуже сподобалася, так як була боротьба. Чи то динамівські футболісти втомленими, чи то ще щось, але вони ніяк не очікували такої гри від суперника. "Шахтар" добре налаштувався і виглядав набагато краще. Я давно не бачив, щоб гірники так акуратно захищалися. Практично всі гравці донецької команди відходили за лінію м'яча, тому у динамівців не було вільного простору, куди можна було б бігти в контратаку. У перші десять хвилин матчу, коли отримав травму Матвієнко повертався в гру, то знову змушений був виходити за межі поля для надання медичної допомоги, у "Динамо" було два моменти. Після цього ініціативу перехопив "Шахтар".


Деякі ж футболісти київської команди виглядали просто втомленими. Тут вже нічого не поробиш. Після першого забитого м'яча у "Шахтаря" були ще можливості для взяття воріт, і їх вдалося використати.


Гарні були і другий м'яч, і третій. Міг бути і четвертий, але не склалося".