23 вересня 2021 15:42
3

"Рух" - "Динамо": Буяльський пропустить матч через дискваліфікацію

У суботу, 25 вересня, київське «Динамо» проведе виїзний матч 9-го туру VBET Ліги проти львівського «Руха». Початок зустрічі – о 19:30.


Перед матчем на «Арені Львів» обидві команди зіткнулися з кадровими втратами через дисциплінарні санкції. «Динамо» доведеться обходитися без Віталія Буяльського, який у матчі за Суперкубок України проти «Шахтаря» отримав четверту для себе жовту картку з початку сезону. Нагадаємо, що за регламентом проведення змагань, облік карток у матчах Суперкубка та чемпіонату УПЛ ведеться разом.


Ризикують пропустити поєдинок 10-го туру VBET Ліги із «Шахтарем» у разі отримання ще одного попередження Сергій Сидорчук і Ілля Забарний, в пасиві яких – по три жовті картки.


У складі «Руха» матч із «Динамо» пропустить досвідчений півзахисник Валерій Федорчук, який також заробив чотири «гірчичники». Під загрозою відсторонення у львів’ян перебувають Максим Білий і Ярослав Мартинюк.

Замість Сидорчука є Шепєлєв , Андрієвський. Кєндзьору в центр з Сиротою, а на фла6 Тимчика.. Замість Буї є Лєднєв а, можливий варіант з Вербічем або Гармашем... Тобто є ким замінити , але ні в якому разі Сидора і Забарного не ставити на матч з Рухом.
Забарному, Сидорчуку і Буяльському буде корисно відпочити перед Баварією)
Забарного и особенно Сидора надо не выпускать, однозначно карточку привезут. Надеюсь Луческу эту инфу знает