23 вересня 2021 14:37

Мирон МАРКЕВИЧ: "Динамо" не досягло успіху в реалізації своїх гольових моментів"

Екс-голова Комітету національних збірних України, заслужений тренер країни Мирон Маркевич в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua розповів, що допомогло донеччанам відсвяткувати перемогу в Києві в матчі за Суперкубок України.


"Це була найкраща гра "Шахтаря" під керівництвом Роберто Де Дзербі. Насамперед, завдяки присутності на полі Тараса Степаненка "гірники" якісно зіграли у відборі. По-друге, "гірники" не витрачали дорогоцінний час на перепасовки, намагаючись проводити швидкі, масовані атаки, до чого кияни виявилися не готові.


"Шахтар" перевершив "Динамо" в мотивації, хоча саме цим славляться більше саме кияни. Особливо це було помітно в іграх з "Шахтарем". Підопічні Мірчі Луческу, на відміну від гірників, не досягли успіху в реалізації своїх гольових моментів. Хоча, використовуй шанси на початку гри, для киян все могло складеться по-іншому. Також динамівці неприємно здивували тим, що програли більшість єдиноборств. Тому їм треба серйозно попрацювати над усуненням помилок, оскільки вже незабаром їм належить битися з "Шахтарем", тільки вже в матчі чемпіонату УПЛ".