23 вересня 2021 12:10

Алан ПАТРІК: "Все вийшло, і це дуже красива перемога"

Півзахисник "Шахтаря" і автор третього голу в матчі за Суперкубок з "Динамо" Алан Патрік прокоментував перемогу і розповів, кому вона присвячена.


- Це перший трофей команди в сезоні, які емоції відчуваєш, що скажеш про матч?


- Ми ретельно готувалися до цієї гри. Думаю, команда була готова як ментально, так і в інших аспектах, що ми і змогли продемонструвати на полі. Після матчу отримали нагороди, і я можу тільки привітати "Шахтар": всіх гравців, тренерський штаб і наших співробітників. Всі відмінно підготувалися, і ми заслужили цей титул.


- На полі у всіх була величезна самовіддача, вболівальники побачили шахтарський характер.


– Так. Повторюся, ми добре підготувалися фізично, щоб показати такий темп, також ментально ми були дуже сильні. Нам вдалося продемонструвати свою гру. Забиті м'ячі, звичайно ж, були відпрацьованими моментами. Все вийшло, і це дуже красива перемога.


- Твій гол став третім у матчі. Що за неймовірний прохід через все поле?


- Це момент, коли я отримав м'яч і відчув, що потрібно прийняти вірне рішення. Завдяки точному удару зміг закрити матч цифрою три.


- Через три роки "Шахтар" знову виграє Суперкубок. Можна присвятити цю перемогу вболівальникам?


- Поза всякими сумнівами. Дійсно, три роки Суперкубок не був наш, і, звичайно ж, ми присвячуємо перемогу нашим уболівальникам, нашому президенту. Думаю, це дуже щасливий момент!