22 вересня 2021 14:51
5

Журналіст: "Всім, включаючи "Динамо" і "Шахтар", буде непросто грати проти такого "Металіста"

Журналіст Ігор Линник-про відродився харківський "Металіст".


- Кубковий матч автентичного "Металіста" і "Десни" не залишив сумнівів - з першої ліги в Прем'єр-лігу піднімається дуже серйозна команда!

Спасибі Олександру Ярославському, Євгену Краснікову та Олександру Кучеру, які зуміли за короткий час створити таку цікаву команду і взагалі реанімувати клуб.

Всім, включаючи "Динамо" і "Шахтар", буде непросто грати проти такого "Металіста". І, звичайно, було б непогано на майбутній сезон якось десантувати його в єврокубки - Україні там, як повітря, потрібен ще один міцний клуб. Хто знає, може, через Кубок МХ туди і проб'ється. Напевно таке завдання поставлено...

Поки ж можна поскаржитися, що збірна України не має звички підтягувати футболістів першої ліги. Той же фланговий вінгер Володимир Танчик зараз би їй згодився. А в майбутньому, не здивуюся, якщо знайдеться місце в ній для опорника Едуарда Сарапія (проти "Десни" він, правда, зіграв не дуже Як, був замінений, але то таке). До речі, це ще один вихованець запорізького "Металурга" - як і Степаненко з Сидорчуком... - написав Линник на своїй сторінці у Фейсбуці.
Если в каждом матче удалять игрока соперника, то преимущество некоторое будет...
Они должны были в первом тайме штуки 3-4 глотнуть, только один момент с выходом 4 в 1го чего только стоит.
Я бы на месте Ярославского выписал журналисту гонорар за этот пост
Я скажу что Полесье сильнее
ага особенно если судьи будут так судить как сейчас