20 вересня 2021 12:53

Володимир ШАРАН: "Мене сватають у "Кривбас"? Поки все безпідставно"

Колишній головний тренер Олександрії Володимир Шаран розповів про свої результати з командою в останніх сезонах.


Також Шаран зізнався, що поки безглуздо говорити про його можливе призначення в Кривбас, який веде боротьбу за вихід в Прем'єр-лігу.

"Результати в Олександрії були непогані. Ми були єдиною командою в Лізі Європи, яка грала без GPS-манішек і без тренера з фізпідготовки. Вважаю, що вичавив максимум з Олександрії. Піднятися вище третього місця-нереально. У Лізі Європи можна було здобути хоча б одну перемогу, було три нічиї, гідні гри", — пояснив Шаран.

"Перед початком нового сезону особисто я не ховав Олександрію. Хлопці практично всі залишилися, кістяк команди - Дубра, Ковалець, Третьяков, Мірошниченко, взяли риболовлю. Багато хто думав, що вони будуть в серединці. Боротьба за виживання — це нереально, в Олександрії підібрані хороші футболісти, є хороша інфраструктура для роботи. Фінанси завжди були, але іноді траплялися затримки, як і у всіх команд".

"Мене сватають в Кривбас? Я не чув про це. Це все тому, що я теж в Кривому Розі проживаю. Але поки все безпідставно. Знаю всіх керівників, спілкувався з ними неодноразово, грав за ветеранів".

"Також пропонували бути експертом на телеканалах Футбол 1/2/3. Спочатку дав добро під час чемпіонату Європи, але потім все зважив і подумав, що це не моє. Мені краще займатися своєю справою. А обговорювати інших тренерів і гру команд - це не моє. Раніше чув, що там говорять про гру моєї команди. Коли говорять хороше-це приємно, а коли погане — не завжди об'єктивно, тому що не знали багато моментів. Не варто обговорювати інших колег".

Шаран сумарно тренував Олександрію майже 10 років. Під його керівництвом команда посіла третє місце в Прем'єр-лізі в сезоні 2018/19, а також двічі виходила в Лігу Європи.

Покинув Олександрію Шаран наприкінці минулого сезону, за підсумками якого жовто-чорні посіли дев'яте місце в чемпіонаті і дійшли до півфіналу Кубка України.