20 вересня 2021 12:51
2

Ліонель Мессі не пішов святкувати з уболівальниками перемогу в матчі з "Ліоном"

У матчі 6-го туру французької ліги 1 сезону-2021/2022 "Парі Сен-Жермен" приймав "Ліон". Зустріч пройшла на стадіоні "Парк де Пренс" в Парижі і завершилася перемогою господарів з рахунком 2:1.


Нападник ПСЖ Ліонель Мессі вийшов у стартовому складі на цей матч, провів на полі 76 хвилин, після чого був замінений на Ашрафа Хакімі. Аргентинець був незадоволений заміною і відмовився потиснути руку головному тренеру парижан Маурісіо Почеттіно. Пізніше Мессі байдуже відреагував на гол аргентинця Мауро Ікарді, який допоміг парижанам здобути перемогу.

Після матчу футболісти "Парі Сен-Жермен" вирушили до фанатської трибуни, щоб розділити радість разом з уболівальниками. Мессі не став приєднуватися до партнерів по команді і пішов у роздягальню.
Да, поки звязда обіжається і не жме руку тренеру, Роналдо забиває голи в кожному матчі і достойни приймає його заміну
Чувак попал в команду, где каждый звезда, а не мир вокруг него, вот и нервишки шалят. + не забивает как в Барсе, надеюсь пока :)) Роналду уже доказал и дальше доказывает, что он остаётся при переходах тем кем и был, как привыкли болельщики, а вот Месси вдруг может оказаться и не таким суперовым как Роналду и.... вопрос, получиться ли у него как в Барсе? Вот и скоро проявиться ответ на главный на вопрос: Кто лучше, Месси или Роналду? Но пока рано об этом говорить.