19 вересня 2021 12:04

Дмитро ХЛЬОБАС: "Заборгованість "Десни" переді мною становить чотири місяці. У клубі все заперечують"

Дмитро Хльобас, колишній форвард Десни, який нині виступає за Ордабаси, відверто розповів про ситуацію із заборгованістю по зарплаті в Чернігівському клубі.


В ексклюзивному коментарі для Fanday.net Хльобас зізнався, що Десна винна йому зарплату за чотири місяці. В даний момент питанням займається Палата з вирішення спорів.

- У пресі з'явилася інформація, що проти Десни порушено справу в КДК по невиплаті зарплат футболістам. У зв'язку з цим до вас питання - ви розлучилися з Десною без фінансових претензій або клуб залишився вам винен?

- На даний момент заборгованість Десни переді мною становить чотири місяці. Нагадаю, що команду я покинув наприкінці 2020 року. У січні 2021 року мій юрист відправив лист Десні з приводу заборгованості. Ніякої реакції не надійшло. У березні ми подали заяву в Палату з вирішення спорів, але поки результатів немає.

- Яка позиція Десни з цього приводу?

- У клубі всі заперечують і кажуть, що ніякого обов'язку немає.

- Хтось ще з гравців Десни або колишніх гравців, крім вас, звертався в Палату з вирішення спорів або КДК з приводу заборгованості?

- Так, зверталися, але прізвищ називати не буду.

- У Десні також заперечують заборгованість перед іншими гравцями, що покинули клуб?

- Так, їм також сказали. Вони заперечують борги тих, хто звернувся до Палати.

- Чи спілкуєтеся ви з діючими гравцями Десни? Що вони говорять про обстановку всередині клубу в даний момент?

- Так, спілкуюся. Кажуть, що останню зарплату отримували півроку тому.

- Тренерському штабу Десна також повинна?

- Так, звичайно.

- Що сказали вашим представникам з приводу термінів розгляду вашої скарги? Коли відбудеться засідання і чи поставлена вже Десна до відома про ваш позов?

- Десна до відома поставлена і заперечує всяку заборгованість. Справу розглядатимуть на найближчих засіданнях на початку жовтня, але, коли приймуть рішення, поки незрозуміло.