19 вересня 2021 11:28

Марко Матерацці: "Попросив поставити мене проти Балотеллі в двосторонці і вирубав його через пару хвилин після початку"

Колишній захисник "Інтера" Марко Матерацці розповів про конфлікт з екс-партнером по команді Маріо Балотеллі в квітні 2010 року.


- Давай поговоримо про твої стосунки з партнерами по команді. Після півфіналу Ліги чемпіонів проти "Барселони" ти побився з Маріо Балотеллі. Що сталося?

- Я б не говорив, що ми побилися. Я його побив. Після фінального свистка він зняв футболку, кинув на поле і пішов у роздягальню. Мене це розлютило. Але знаєш, навіть не це було причиною. Це, скоріше, остання крапля. В автобусі перед матчем він сказав, що якщо вийде сьогодні на поле, то буде грати погано. Я сказав йому, що якщо це станеться, то у нього зі мною виникнуть проблеми. Але це футбол, пристрасть, емоції.

Потім, до речі, було продовження історії. На наступному тренуванні я попросив поставити мене проти Балотеллі в двосторонній грі. І через пару хвилин після початку вирубав його і достроково відправив в роздягальню. Але зараз ми з Маріо друзі. Відправляємо один одному по сто текстових повідомлень в день. Все нормально — - сказав Матерацці в інтерв'ю ютуб-каналу "Небачений футбол"