18 вересня 2021 23:13
6

Віктор Циганков: "Хочу вибачитися перед уболівальниками і тренерським штабом. У мене було дуже багато моментів"

Півзахисник "Динамо" Віктор Циганков прокоментував перемогу над "Олександрією".


- Насправді у мене було дуже багато моментів. В першу чергу хочу вибачитися перед уболівальниками і тренерським штабом. Потрібно було забивати раніше. Кінцівка вийшла дуже нервовою. Прошу вибачення і вітаю всіх з перемогою. Емоції Луческу? Це людина, яка багато виграла у своєму житті. Тільки з таким настроєм і мотивацією можна перемагати далі. Суддівство? Нехай інші оцінюють роботу арбітра. Можливо, він дав багато непотрібних жовтих карток, але ми дивимося на свою гру. У нас було багато моментів. Потрібно було раніше закінчувати гру.


Чи був пенальті? Не бачив епізод. Просто сподівався, що його поставлять і все. Що змінилося в моїй грі з приходом Луческу? Насправді вся команда стала краще грати. Я, як будь-який інший наш футболіст, намагаюся вбирати все, що говорить Луческу, і вдосконалюватися в кожній грі. Комусь подобається моя гра, комусь - ні. Є багато хейтерів і багато доброзичливців, яким реально подобається моя гра. Але головне, щоб вона подобалася тренеру і приносила користь моїй команді.

Витя, надо забивать выходы один на один с вратарем в основном ударом в калитку или перекидать, а так вратарь же не дырявый
Ну смотри мне
...права - як бонус.
Да не только у тебя были моменты) Все норм, не переживай.

Просто забивайте в первом тайме свои моменты, чтобы потом не было нервотрепки.
Вітя, коли включиш у гру праву ногу?
Пора уже було давно навчитися!
Сховати
А.В., он правой неплохо играет. Гол испанцам - пример