18 вересня 2021 15:56

"Колос" на виїзді здолав "Інгулець"

Матч у Кропивницькому, незважаючи на проливний дощ, вийшов досить змістовним і цікавим. Обидві команди шукали щастя в атаці, досить часто створюючи небезпечні моменти.


Вже на 6-й хвилині "Колос" мав повести в рахунку – після того, як Опанасенко зіграв рукою у своїй штрафній і арбітр Романов призначив 11-метровий. Але Петров пробив з пенальті не кращим чином, і воротар господарів Гальчук зумів парирувати м'яч.


Потім класну атаку провели футболісти "Інгульця" - Сітало вразив ціль, реалізувавши вихід один на один. Однак радість господарів виявилася передчасною: Романов гол скасував, пославшись на положення поза грою, яке зафіксував його асистент. І треба сказати, це було дуже спірним рішенням. Швидше за все - помилковим.


Ну а на 26-й хвилині "Колос" вийшов вперед, скориставшись стандартом метрах в 25-ти від рамки воріт суперників. Богданов несподівано відкинув м'яч під удар Чорноморцю і той пробив у кут. Без шансів для Гальчука.


0:1 - з тим і пішли на перерву, а ледь гра відновилася, як "Інгулець" мало не відновив рівновагу. Це Шарай завдав потужного удару під поперечину з дальньої дистанції, проте вище всіх похвал зіграв молодий воротар ковалівської команди Фісюн, який зумів перевести м'яч на кутовий.


Ближче до середини другого тайму прийшла черга Гальчука блиснути реакцією - він виручив свою команду після небезпечного пострілу Ренана.


Ну і далі в тому ж дусі: не без помилок, але на досить хороших швидкостях, інтенсивно, з регулярними спробами загострень в обидві сторони. Не вистачало тільки голів. Хоча хороші моменти виникали. Наприклад, Чурко хвилин за 10 до фінального свистка міг "закрити" гру, але не влучив по воротах господарів після навісної передачі.


Втім, особливо шкодувати про свій промах йому не довелося. Наприкінці "Колосу" довелося неделегко, оскільки "Інгулець" пішов ва-банк, спробувавши влаштувати свого роду облогу воріт Гальчука. Однак підопічні Сергія Кузнєцова оборонялися без помилок, а вже в компенсований час підловили команду Сергія Лавриненка на контратаці і все той же Чурко обвідним ударом метрів з 20-ти встановив остаточний рахунок.


Інгулець - Колос 0:2


Голи: Чорноморець (25), Чурко (90+6)