18 вересня 2021 15:09

Маркевич - про невиклик Маліновського: "Склад визначає не президент УАФ"

Не включення Руслана Маліновського до заявки гравців національної збірної України, які братимуть участь у жовтневих матчах відбірного циклу чемпіонату світу-2022, викликало великий резонанс у вітчизняних футбольних колах.


Екс-голова Комітету збірних УАФ, заслужений тренер України Мирон Маркевич в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua поділився своєю думкою про рішення виконувача обов'язки головного тренера Олександра Петракова.


"Склад визначають не президент УАФ, не керівництво УПЛ, не власники ФК і вболівальники, а головний тренер. Він же формує і список гравців, на яких розраховує. Не включення Руслана Маліновського - це вибір Олександра Петракова, саме він відповідає за результат. До нього не буде питань, якщо в жовтні наші хлопці доб'ються позитивних результатів з Фінляндією та Боснією і Герцеговиною.


На мій погляд, Петракову, якщо все ж була якась напруженість у відносинах з Маліновським, потрібно було домовлятися. Тим більше, що серед українців на пальцях однієї руки можна перерахувати футболістів, які грають в європейських топ-чемпіонатах".