18 вересня 2021 11:22

Ліга чемпіонів: Луческу і Де Дзербі дали зелене світло чотирьом гравцям

Цього тижня українські гранди стартували в груповому етапі Ліги чемпіонів. Динамо вдома зіграло внічию з Бенфікою (0:0), а Шахтар на виїзді поступився Шерифу (0:2). У цих матчах у складі кожної з наших команд вийшли два дебютанти основної сітки ЛЧ, пише zbirna.com.


Олександр Сирота (Динамо)


У зв'язку з травмою Дениса Попова захисник став основним у Динамо. У минулому сезоні Сирота постійно потрапляв в заявку на матчі Ліги чемпіонів, але дебютував у ній тільки зараз. На початку 2021-го Олександр вже отримав досвід поєдинків у Лізі Європи.


Ілля Шкурін (Динамо)


Білоруський форвард прийшов до біло-синіх зовсім недавно. Орендований у ЦСКА футболіст вперше зіграв в ЛЧ, хоча в минулому сезоні вже спробував свої сили в ЛЄ.


Педрінью (Шахтар)


Влітку хавбек перебрався до гірників з Бенфіки. У попередньому сезоні він грав за лісабонців у кваліфікації ЛЧ і в основній сітці ЛЄ. Однак дебют Педрінью в груповому етапі головного єврокубках відбувся саме в Шахтарі.


Михайло Мудрик (Шахтар)


Абсолютний дебютант єврокубків в цьому сезоні. Раніше 20-річний футболіст допоміг Шахтарю в раунді плей-офф кваліфікації героїчно пройти Монако (2:2), тепер же отримав свій шанс в рамках основного турніру.


Володимир СЕРЖАН