17 вересня 2021 19:32

Фанат "Селтіка" дві години сидів у туалеті, щоб пробратися на стадіон на матч з "Бетісом"

Фанат "Селтіка" повідомив, що зумів потрапити на матч Ліги Європи з "Бетісом" (3:4), незважаючи на відсутність квитка. Але для цього вболівальнику шотландського клубу довелося піти на хитрощі.


Фанат "Селтіка" опублікував запис у своєму Твіттері, розповівши про те, як пробрався на стадіон "Беніто Вільямарін" в Севільї. За словами вболівальника, він ховався на автопарковці, потім піднявся на ліфті і засів у туалеті. Там він провів дві години, після чого і пройшов на трибуни.

За перші 27 хвилин шотландці забили 2 м'ячі. Спочатку Албіан Аеті після пасу Жоау Філіпе відправив м'яч у сітку воріт іспанської команди, а потім Йосип Юранович реалізував пенальті.

Після цього футболісти "Бетіса" забили 4 голи у ворота "Селтіка". Спочатку Хуан Гонсалес після результативного пасу Набіля Фекіра скоротив відставання, потім Хуанмі після асиста Борхи Іглесіаса зрівняв рахунок у грі, а після цього сам Іглесіас вніс м'яч у сітку воріт суперника. На 53-й хвилині Хуанмі забив другий гол, оформивши дубль. За 3 хвилини до кінця матчу Ентоні Ралстон, який виступає в "Селтіку", забив 3-й гол своєї команди.