17 вересня 2021 17:55

Сергій ТКАЧЕНКО: "Динамо" не помітить "Олександрію"

На майбутній ігровий день свій прогноз для zbirna.com дав екс-півзахисник Чорноморця і збірної України Сергій ТКАЧЕНКО.


17.09.2021

Десна - Рух - 2:2

З приходом нового тренера Рух змінився. Десна в минулому турі здобула вольову нічию в Полтаві. Проте, у чернігівців, як мені здається, ще не все гладко. Думаю, глядачів чекає захоплюючий поєдинок з великою кількістю голів.

18.09.2021

Інгулець - Колос - 2:1

Колос, на мій погляд, зараз знаходиться в ямі. Щось у колективу в нинішньому сезоні зламалося. Інгулець після невдалого старту потихеньку вибиратися з дна турнірної таблиці. Бойова команда. Думаю, в цій зустрічі три очки дістануться господарям.

Маріуполь — Шахтар - 1:3

Тут особливо коментувати нічого. Навіть, незважаючи, на принизливу поразку Шахтаря в Лізі чемпіонів від Шерифа і впевнену перемогу Маріуполя в Ковалівці, в цій зустрічі перемога дістанеться Гірникам. Не скажу, що малою кров'ю, але впевнена.

Дніпро-1 — Верес — 2:1

У Юрія Вірта амбітна команда, яка потихеньку адаптується у вищому дивізіоні. Однак Дніпро-1 зараз, вважаю, буде сильніше. Не дарма команді Ігора Йовичевича пророкують боротьбу за потрапляння в єврокубки. Ставлю на дніпрян.

Динамо — Олександрія — 4:1

Щось мені підказує, що в цьому поєдинку Динамо відзначиться великою кількістю голів. Зараз команда Мірчі Луческу виглядає дуже добре. Олександрія теж непогано стартувала в чемпіонаті, проте максимум, що гості зможуть зробити, так це забити один м'яч.

19.09.2021

Ворскла - Минай - 2:0

Фаворитом цього протистояння є Ворскла, яка, думаю, діятиме першим номером. Не все поки виходить у команди Юрія Максимова, але свої два голи полтавці заб'ють. Минай? Не бачу, за рахунок чого гості зможуть зачепитися за очки.

Зоря - Чорноморець - 2:1

Не буду приховувати, хотілося б, щоб мої земляки перемогли. Чорноморець з кожним туром додає. Молодь зростає. Тим не менш, Зоря більш досвідчена команда. Думаю, що три очки дістануться луганчанам. Але легко господарям точно не буде.

Львів — Металіст 1925 — 1:1

Львову відступати нікуди, потрібно вибиратися з дна турнірної таблиці. Перемогти господарям навряд чи вдасться, оскільки харків'яни являють собою боєздатний колектив, тому поставлю на нічию.