16 вересня 2021 13:28

ЗМІ Молдови: "Цей "Шахтар"зламався, давайте "Реал"!"

Донецький Шахтар у своєму стартовому поєдинку групового етапу Ліги чемпіонів у Тирасполі поступився Шерифу (XNUMX:XNUMX). Молдовські ЗМІ сповнені захоплених відгуків за підсумками матчу, пише zbirna.com.


КП в Молдові


«Цей Шахтар зламався, давайте Реал», - не більше й не менше вимагає КП в Молдові.


«Шериф упевнено обіграв донецький клуб у Лізі чемпіонів. Тираспільці не дали навіть шансу, щоб хтось засумнівався в їхній майстерності. Почалося все із хвилюючого гімну Ліги чемпіонів, а потім команди кинулися в бій. Правда, перші 15 хвилин і Шериф, і Шахтар грали дуже обережно, небезпечних моментів майже не було. І тут атака, і на 16-й хвилині Адама Траоре відкриває рахунок!


Ішла вже 25-а хвилина матчу, а Шахтар не створив жодного небезпечного моменту. «Присипляє пильність», - жартували на трибунах. І точно - за п'ять хвилин відразу кілька небезпечних моментів створили гірники біля воріт тираспільців. Пронесло.


У другому таймі на поле вийшов Момо Янсане. І рівно через сім хвилин Момо забиває другий гол. 2: 0 !!! Останні хвилини матчу пройшли в атаках Шахтаря, але рахунок матчу так і не змінився », - радіє газета.


National

«Шериф продовжує писати історію», - висловлює свої почуття National.


«Чемпіон Молдови пебеділ український Шахтар і дебютував в Лізі чемпіонів так, як можна було тільки мріяти. Фантастика - Шериф на першому місці в групі з Реалом, Інтером і Шахтарем. Вчора клуб з Тирасполя вписав важливу сторінку в історії молдовського футболу. Він не тільки став першою командою з нашої країни в самому пристижном турнірі Європи, але і здобув першу перемогу », - підкреслює видання.


Супутник

«Шериф обіграв Шахтар в Лізі чемпіонів і очолив групу D», - до кінця не вірить в те, що трапилося Sputnik.


«Історичний для молдавського футболу та ФК Шериф матч пройшов 15 вересня в Тирасполі. За підсумками поєдинку молдавська команда очолила групу, де грають Реал і Інтер. Ось це гра! Ми сподівалися на перемогу. Ми вірили в неї, як у диво. Підтримка уболівальників і талант футболістів Шерифа зробили свою справу. 2: 0! », - торжествує медіапортал.