16 вересня 2021 11:08

Бущан - про фото дівчат у директі: "Один раз якийсь дивак надіслав. Краще б я на зварювання подивився"

Голкіпер "Динамо" Георгій Бущан розповів, що йому пишуть в Instagram.


- Секс-символу збірної України часто приходять в дірект цікаві пропозиції від дівчат?


- Абсолютно ні. Мені один раз теж якийсь дивак надіслав. Він надіслав половині нашої команди. Я побачив - не повірив, був в шоці. Ну це було жахливо, чесно. Це жахливо.


А в плані, що пишуть в директ, не знаю, треба подивитися статистику. Маленькі дівчатка пишуть, а потім я виставив фото з дівчиною, вони пишуть, що я їм розбив серця. Ну куди? Мені це лестить, приємно, але мені не цікаво.

Жодної фотографії, крім тієї, що той дивак надіслав, я не бачив.


- Ти їх видаляєш відразу?


– Ні. Там, напевно, видаляти довго буде. Я так можу перегорнути заради інтересу.


– А дивак прислав - тобі стало цікаво?


- Я взагалі не зрозумів. Просто недавно пише хлопець, у нас прізвища однакові. Я заходжу читаю, що він пише. А там є фотографії, вони спочатку засекречені, потрібно натиснути, щоб побачити, що там.


Він мені пише, що ми, можливо, родичі. Він живе в Грузії, пише, що бабуся поїхала після війни в Грузію, у неї є родичі в Одесі. І надсилає свої фотографії. Якщо так здалеку одним оком дивитися - можливо, ми схожі.


Ну заради інтересу міг відкрити фотографію. І тут просто там і пацанам прислав, там хі-хі, ха-ха. Краще б я це не дивився. Краще б на зварювання подивився. Це страшно. Я реально розумію, коли дівчатам це надсилають, це страшно. Не треба так робити, - сказав Бущан.