14 вересня 2021 14:49

В академії "Динамо" поповнення з "Карпат", "Маріуполя" та "Руху"

Селекція у ДЮФШ «Динамо» не припиняється ні на хвилину. Під час літнього міжсезоння одразу три гравці посилили академічну групу U16 (футболісти 2006-го року народження). Із УФК «Карпати» (Львів) до «Динамо» перейшов Максим Коробов, із «Маріуполя» - Денис Дикий, а із ДЮСШ «Рух» (Львів) – Любомир Кузик.


На думку директора ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського Олександра Іщенка, нові гравці академії мають посилити і без того міцну команду чемпіонів України сезону 2020/2021 років.


- Я не беру виконавців, які стали б 15-ми або 20-ми, а тільки тих, які будуть боротися за місце в основному складі, - прокоментував прихід новачків старший тренер «Динамо» U16 Олексій Дроценко. - Ми підбираємо хлопців на конкретне місце, які мають прогресувати з перспективою для команди U19 і основного складу. На даний момент ми задоволені цими придбаннями для команди по роботі на зборі та проведеним іграм. Ті позиції, які потребували посилення, ми закрили. Ці хлопці вже влилися в команду і показують те, що ми хотіли від них бачити на футбольному полі.


Фото - ФК «Динамо»