14 вересня 2021 08:17

Улі Хенесс: "Барселона" повністю розорена! У Німеччині вони б постали перед судом"

Почесний президент "Баварії" Улі Хенесс прокоментував виниклу важку фінансову ситуацію в "Барселоні" напередодні зустрічі з синьо-гранатовими в матчі 1-го туру групової стадії Ліги чемпіонів.


- "Барселона" повністю розорена! Якби вони перебували в Німеччині, це було б судовою справою про банкрутство. Каталонці більше не є для нас зразком для наслідування.

Давид Алаба, наприклад, одного разу сказав мені: "Я як і раніше мрію грати в "Барселоні". Тоді я сказав йому: "Ти хочеш вести переговори з президентом або з керуючим у справах про неспроможність?" - цитує Хенесса Goal з посиланням на Radio Bayern 1.

Хенесс також зазначив: "Баварія" була зразковим клубом у світі до пандемії. Майже ніхто не розумів, як домогтися аналогічних успіхів при таких вкладеннях. Період пандемії дійсно був важким для всіх. Без глядачів на трибунах ми втрачали мільйони євро на рік. Це призвело до того, що наш рахунок з фіксованим депозитом, який раніше був дійсно великим, розтанув".

Зустріч "Барселона" - "Баварія" пройде на стадіоні "Камп Ноу" в Барселоні (Іспанія) вже сьогодні, у вівторок, 14 вересня. Початок матчу - о 22:00.