14 вересня 2021 08:12

Джеймі Каррагер: "Роналду точно не найвеличніший гравець. Він робить те, що можуть Інші, Мессі може зробити те, чого ти ніколи не бачив"

Екс-гравець "Ліверпуля" Джеймі Каррагер посперечався зі своїм колегою по Sky Sports Гарі Невіллом.


Колишній захисник "Манчестер Юнайтед" назвав Кріштіану Роналду самим великим футболістом усіх часів і заявив, що він більш досконалий гравець, ніж Ліонель Мессі.

"Ти (звертається до Невілла - прим.) говориш про різні типи голів. Неважливо, як м'яч потрапляє в сітку. Неважливо, чи забитий гол головою або зі штрафного. У Мессі статистика голів краща, ніж у Роналду.

Мессі ще й плеймейкер. Мессі може вести гру, Роналду - ні. Знову ж таки, це не критика. Але Роналду точно не найвеличніший футболіст всіх часів. Неважливо, що Мессі забиває всі голи лівою ногою, статистика доводить, що він з більшою ймовірністю заб'є.

Два чудових гравця. З точки зору всіх характеристик, Роналду - більш досконалий гравець. Він може робити те, чого не зможе Мессі, якщо говорити про гру неробочою ногою і грі в повітрі.

Але Мессі може зробити таке, що ти очам своїм не повіриш. Роналду робить те, що можуть зробити інші, Мессі може зробити те, чого ти ніколи в житті не бачив», – заявив Каррагер.