14 вересня 2021 08:08
2

Ніколас ОТАМЕНДІ: "Динамо" є чемпіоном України, ми маємо його поважати"

Фото - Depositphotos.com


Захисник «Бенфіки» Ніколас Отаменді під час передматчевої прес-конференції відповів на запитання журналістів напередодні зустрічі з київським «Динамо» в рамках 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів. Відзначимо, що футболіст двічі зустрічався з «Динамо», виступаючи за «Порту» і за « Манчестер Сіті».


- Це буде складний, перший в групі матч, і ми сподіваємося зіграти добре, постараємося перемогти, а це найголовніше. Хочемо досягти хорошої ефективності, і щоб вона працювала так, як ми хочемо. Це суперник, який виступає в Лізі чемпіонів і є чемпіоном України, ми маємо його поважати і намагатися грати в свою гру.


Зі свого боку, я завжди намагаюся допомогти команді, зробити свій внесок, щоб полегшити завдання тим, у кого немає такого великого досвіду. У більшості з нас є індивідуальність, ми намагаємося грати якомога краще. Іноді ми можемо пропустити гол або зазнати поразки, тому нам потрібно зосередитися на всіх гравцях, не тільки на одинадцяти, які виходять у стартовому складі, але і на лавці запасних, всі виконавці корисні для перемоги.


- Аргентинці Сальвіо і Черві забили «Динамо» в 2016-му році, це хороший знак для вас?

- (Сміється) Будемо сподіватися... Але головне - перемога, а потім вже будемо вітати того, хто заб'є і буде корисним.


Перемоги вселяють впевненість, допомагають працювати більш спокійно, у нас є бажання рости, добре виступати, виправляти помилки, адже ідеальних ігор не буває. Практика, ігри і перемоги допомагають в тривалому сезоні.


Схема по якій будемо грати з «Динамо»? Її має тренер підготувати найкращим чином, а ми маємо виконати все, що потрібно на полі, щоб скористатися слабкостями суперника.

Такое ощущение из всех этих высказываний по интервью, что игроки и тренер Бенфики думают, что ДК слабые, но расслабляться нельзя и они пытаются всячески найти мотивацию перед игрой, чтоб не сыграть расслабленно.