13 вересня 2021 22:41

Тухель визнав заслугу Лампарда в перемозі в Лізі чемпіонів

Головний тренер "Челсі" Томас Тухель перед матчем із "Зенітом" в Лізі чемпіонів згадав минулий сезон. Він визнав, що його попередник Френк Лампард зіграв роль у тому, що команда змогла виграти турнір. Німець змінив англійця по ходу сезону.


"Я ніколи не відчував, що це проблема - змінити Лампарда після групового етапу і прийняти його роботу, - цитує Тухеля офіційний сайт "Зеніту". - Немає відчуття, що це не мій титул або що я виграв тільки половину Ліги чемпіонів, але я знаю, що Френк зіграв свою роль. Я відповідав за фінал і стадію плей-офф, і це була моя команда. Ми не заперечуємо роботу, яку зробив Френк, але я не думаю, що мені потрібно доводити, що я можу вивести команду з групи.


Ми не соромимося говорити, що боремося за перемогу в кожному турнірі, і завтра ми будемо битися за 3 очки. Це може здатися нудним, але це так, і завтра ми хочемо добре стартувати, хочемо подивитися, як далеко заведе нас ця подорож. Я сподіваюся, що зможу довести вам, що можу вести клуб до кінця, і ми почнемо шлях з позитивним настроєм".


Матч "Челсі" - "Зеніт" відбудеться 14 вересня. Початок о 22.00.