13 вересня 2021 21:25

Аллегрі: "Ювентус" повинен поставити собі за мету щороку входити до вісімки кращих в Лізі чемпіонів"

Головний тренер "Ювентуса" Массіміліано Аллегрі поділився очікуваннями від матчу 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів з "Мальме".


"Ситуація зараз не може зрівнятися з минулим матчем. Ми повинні перемогти, щоб закласти правильні основи. У футболі ніколи не можна передбачити, що станеться, ми повинні намагатися, щоб все відбувалося правильно. На даний момент в чемпіонаті справи йдуть не дуже добре, незважаючи на те, що команда виглядала непогано. Завтра ми повинні зосередитися на матчі Ліги чемпіонів.


Ми повинні продовжувати працювати, у футболі іноді трапляються речі, які ви не очікуєте. Щенсни - воротар найвищого рівня, і він зіграє завтра. Ми всі несемо відповідальність, і в такі моменти нам потрібно ще більше почуття відповідальності. Ми повинні поліпшити багато чого, включаючи реалізацію моментів, і звертати увагу на дрібні деталі, які мають значення.


"Ювентус" повинен поставити собі за мету щороку входити до вісімки кращих в Лізі чемпіонів. У нас завжди є бажання перемагати", - сказав Аллегрі на прес-конференції.