13 вересня 2021 17:50

Сергій СИДОРЧУК: "З "Бенфікою" та гра, де нам потрібно брати очки"

Прес-конференція капітана " Динамо "Сергія Сидорчука перед матчем Ліги чемпіонів проти "Бенфіки".


- Ви брали участь у грі з "Бенфікою" в 2016 році. Що можете згадати про той матч? Яке у Вас передчуття перед завтрашнім поєдинком?


- Не пам'ятаю вже. Пам'ятаю, що грали з ними в групі, пам'ятаю деяких футболістів. Піцці, по-моєму грав тоді, він і зараз залишився. Пам'ятаю, що вони забили пенальті там, на виїзді. Це єдине, що пам'ятаю. А так, що стосується команди, то, думаю, вона змінилася.


- Наскільки почуваєте себе впевнено? Останні успішні результати до розслабленості зайвої не ведуть?


- Нам просто Містер на дає розслабитися. Він постійно повторює про те, що перемога тим хороша, коли за нею йде наступна перемога. Тому розхлябаності точно жодної немає. При тому, що це рівень. Всі бачили групу і розуміють, що завтра буде за гра. Це та гра, де нам потрібно брати очки.


- Ви прекрасно розумієте, що якщо не тут брати очки, то в інших матчах буде дуже важко?


- Так, я тільки що про це сказав. Всі бачили групу і календар. Зараз завтрашня гра для нас найголовніша. І ми налаштовані на неї дуже добре.


- Кого з гравців можете відзначити?


- Два дні поспіль розбираємо їх і знаємо практично всі їхні слабкі і сильні сторони. Виділяти когось... У них в кожній позиції є сильні гравці. Що стосується оборони, то це Отаменді в першу чергу, що стосується середини поля - то Жоау Маріу, в нападі сильні і Піцці, і Рафа Сілва. Можна півкоманди виділяти.Команда хороша. Містер показав слабкі і сильні сторони. Намагаємося нівелювати їхні сильні сторони і зіграти на слабких.


- Спілкувалися з Романом Яремчуком з приводу поєдинку?


- Ні. Була жартівлива розмова в збірній. Я думаю, йому буде вдвічі важче. Він повертається додому, в рідні пенати, і, напевно, на нього буде певний тиск. Перед грою я з ним не спілкувався.