13 вересня 2021 15:10

Йожеф САБО: "Ситуація з Малиновським - велика втрата для збірної України"

Екс-головний тренер збірної України та київського "Динамо" в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua прокоментував конфліктну ситуацію, що виникла навколо Руслана Малиновського.


«Я вважаю, що виникла ситуація з Малиновським - втрата для збірної України. З одного боку, Петраков не правий. Він поламав схему з прекрасною півзахисою, яку створив Андрій Шевченко. За рахунок неї збірна вигравала багато матчів. Це на євро не вийшло особливо, тому що Ярмоленко і Степаненко були після травм, Малиновський був втомленим з болячкою, а Зінченко приїхав за тиждень до турніру.


З іншого боку, якщо Петраков сказав Малиновському, що він не вписується в його схему, то бажання футболіста достроково покинути збірну зрозуміло. У будь-якому випадку, для збірної це втрата. На сьогоднішній день сильнішого Малиновського гравця немає.


Думаю, Петракову треба говорити з футболістом, пояснювати. Руслан образився, напевно, сказав не викликайте мене більше. Якщо він Петракову потрібен, тренеру доведеться йому дзвонити, якщо немає — розмови не вийде».