13 вересня 2021 13:39

Мирон МАРКЕВИЧ: "Малиновському і Петракову потрібно обговорити ситуацію і домовитися"

Екс-головний тренер Металіста і збірної України ексклюзивно для Meta-ratings.com.ua прокоментував виник непорозуміння між півзахисником "Аталанти" Русланом Малиновським і виконуючим обов'язки головного тренера національної команди Олександром Петраковим.


- У кар'єрі кожного футболіста трапляються моменти непорозуміння. Тим більше коли мова йде про амбітного фахівця і гравця високого рівня. Порада одна: потрібно сідати, обмінюватися думками і домовлятися. Тут другорядно, хто буде ініціатором цієї зустрічі: головне, щоб цей діалог пішов на користь справі.


Пригадується, що коли я тренував "Металіст", то Тайсону і Крістальдо не подобалося, що я їх змушував грати в одне-два торкання і не перетримувати м'яч. Вони не відразу усвідомили, що від них вимагається, і кожне моє рішення зустрічали невдоволенням. Але все ж консенсус був знайдений. У підсумку Тайсон став зіркою "Металіста" і капітаном команди, а Крістальдо наколотив більше 40 голів.


Думаю, що і Петраков з Малиновським повинні знайти спільну мову. Тільки хочу їх попередити: часу на розгойдування вже немає. Адже вирішальні матчі за путівку на Чемпіонат світу вже на носі. А Малиновський потрібен збірній України".