13 вересня 2021 12:40

Василь КАРДАШ: "Тренер "Бенфіки" спеціально дасть зіграти Яремчуку проти "Динамо"

14 вересня у груповому турнірі Ліги чемпіонів футболісти "Динамо" прийматимуть у Києві португальську "Бенфіку".


Екс-гравець "Динамо" Василь Кардаш в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua поділився своїми очікуваннями від завтрашнього протистояння в столиці України.


"Думаю, що головний тренер "Динамо" Мірча Луческу залишився не зовсім задоволений репетицією — останнім календарним поєдинком з "Металістом 1925", напевно він очікував більш серйозного опору від харків'ян. Однак рівної боротьби не вийшло, перевага киян у контролі м'яча була відчутною.


Упевнений, в поєдинку з португальцями все буде по-іншому, адже вони самі на "ти" з м'ячем і люблять діяти першим номером. Тому нічого не залишається, як запастися терпінням і подивитися, якими домашніми заготовками постараються здивувати тренери.


Сподіваюся, що в цій суперечці найдосвідченіший Мірча Луческу виявиться хитрішим.


Я не можу зі 100-відсотковою впевненістю сказати, хто завтра у "Динамо" зіграє на вістрі атаки: Шкурін, Вербич, Гармаш? Думаю, що Містер дасть відповідь на це питання тільки перед самим поєдинком. Звичайно, не може не радувати, що зараз в "Динамо" серйозна конкуренція за місце в старті. Це приємний головний біль для тренера. І важливо, щоб вибір був зупинений на найдостойніших, ціна цього поєдинку дуже висока. "Динамо» і "Бенфіка" не належать до числа головних претендентів на вихід до наступного раунду Ліги чемпіонів, ось чому було б бажано зробити вагомий заділ у вигляді трьох очок, які б дуже стали в нагоді в боротьбі за третє місце в групі.


Також цікаво, чи довірять завтра Роману Яремчуку місце в стартовому складі "Бенфіки". В останньому матчі чемпіонату Португалії українець, хоча і забив, але виходив на заміну. Але не виключений варіант, що Рульовий "Бенфіки" Жорже Жезус обізнаний, що свого часу Роман Яремчук так і не зумів закріпитися в "Динамо", ось і випустить нашого земляка в основі, щоб той довів, що його в Києві явно недооцінили".


Фото - Footboom