12 вересня 2021 12:31

Шаран розповів, чи робили йому пропозицію зі "Львова"

Колишній тренер «Олександрія» Володимир Шаран розповів для Мeta-ratings.com.ua, чи робили йому пропозицію про співпрацю з ФК «Львів».

«Якби ви мені раніше поставили запитання: «Правда це чи неправда?», То я б вам відверто сказав: це неправда. Тоді б цих фейків не було б зовсім. Навіть не знаю, чия це була ініціатива - написати про нібито мою можливу причетність до «Львова», але про це мені встигло сказати багато людей. Можливо, що просто мене побачили у Львові - ось і зародився цей необґрунтований слух. А бачити мене в цьому місті - цілком звичайне явище, адже я, можна сказати, «львівський хлопець».

Це приблизно те ж саме, що недавно сказав Олександр Хацкевич: мовляв, варто було йому приїхати на домашню гру «Колоса» в Ковалівку - і його вже туди сватають. Особисто мені хочеться з'їздити ще куди-небудь подивитися інший матч - мені цікаво. Для цього у мене є і час, і можливості. Наприклад, поїхати в Полтаву на один з домашніх матчів «Ворскли». Або в Кропивницький, де я, як уже казав, спостерігав за грою «Інгулець» - «Маріуполь».

Приїжджав я і в Кривий Ріг, де відвідав один з поєдинків «Кривбаса». І відразу люди починають говорити: Шаран приймає одну з команд - або ту, або іншу (посміхається). Зазвичай сватають в ту, у якій справи йдуть гірше. І це, повірте, стосується не тільки моєї кандидатури, але і багатьох тренерів, які на даний момент знаходяться без роботи. Так що з приводу «Львова» ще раз заявляю: все це чутки», - сказав Шаран.