10 вересня 2021 20:35

"Бенфіка" проведе тренування на "Оболонь Арені"

Португальська "Бенфіка" визначилася з планами свого перебування в столиці України на час проведення матчу першого туру Ліги чемпіонів проти київського "Динамо", який відбудеться у вівторок, 14 вересня.


Як стало відомо Meta-ratings.com.ua, Португальська делегація прибуде до Києва в понеділок, 13 вересня в 21.55 і отруїться до місця свого проживання

в готель «Хілтон». Суперник команди Мірчі Луческу відмовився від передигрового тренування на "Олімпійському", але проведе ранкову сесію (о 10:30) в день матчу. Заняття відбудеться на» Оболонь Арені " в закритому режимі.


Додамо, що в понеділок, 13 вересня, о 17:30 відбудеться передматчева прес-конференція головного тренера «Динамо» Мірчі Луческу і одного гравця киян. Після цього на полі бази динамівці проведуть передигрове тренування, перші 15 хвилин якого будуть відкритими для ЗМІ.


Додамо, що напередодні старту в Лізі чемпіонів генеральною репетицією для "Динамо" стане матч УПЛ проти " Металіста 1925» (11 вересня), а «Бенфіка» перед вильотом в Україну теж 11 вересня зустрінеться з "Санта-Кларою".