9 вересня 2021 23:56
2

Сергій ЗАДОРОЖНИЙ: "Петракову не варто обмежуватися схемою з п'ятьма захисниками"

Пропустивши гол у компенсований час, футболісти національної збірної України змушені були змиритися з нічийним підсумком у товариському матчі з Чехією (1:1).


Екс-гравець збірної України Сергій Задорожний в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua розповів, що йому сподобалося в діях підопічних Олександра Петракова і над усуненням яких вразливих місць потрібно попрацювати.


"Вважаю, що схема 5-4-1 за нинішнього підбору виконавців, оптимальний варіант для нашої збірної. Тим більше, що ця тактична розстановка вже давно випробувана нинішнім тренером Олександром Петраковим, і він знає, що необхідно робити. Мені сподобалися дії наших футболістів у Пльзені: динамічні, з блискавичним переходом від оборони в наступ.


От би ще тільки уникнути індивідуальних промахів, через які виникала напруга біля наших воріт у першому таймі, і які допомогли господарям врятуватися від поразки в компенсований час. Хочеться вірити, що Олександр Петраков зі своїми помічниками попрацюють над помилками, і їх з кожним матчем буде все менше.


Також бажано, щоб в арсеналі збірної були й інші тактичні напрацювання, адже суперники - не дрімають і можуть подбати про протиотруту».

правильно!!!
Нужно переходить на схему с 6, 7..., и 9 защитниками!!!)))
Напряжение у наших ворот как раз и было из-за этой схемы, так как наши защитники не играют в три центрбека в своих клубах