9 вересня 2021 22:44
2

Микола КУХАРЕВИЧ: "Сам попросив керівництво "Труа" підшукати мені варіант з орендою"

Український нападник Микола Кухаревич в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua розповів про причини переходу з французького "Труа" в бельгійський "Левен" в останній день трансферного вікна.


"Я підписав довгостроковий контракт з "Труа", але у мене була можливість переконатися, що там найгостріша конкуренція за місце в основі. Щоб мати більше ігрової практики, я порадившись зі своїми агентами, вирішив звернутися з проханням до клубного керівництва підшукати мені варіант з орендою. Спільними зусиллями зупинили свій вибір на "Левені", який мною активно цікавився ще до переходу в "Труа".


"Левен" перебуває серед аутсайдерів в елітному дивізіоні Бельгії, і одним з моїх конкурентів у боротьбі за місце в старті буде іранський легіонер Кавех Різає, який перейшов у серпні з "Брюгге". Поки що це все, що мені відомо, оскільки я змінив "прописку" буквально перед закриттям трансферного "вікна" і ще не провів жодного тренування у складі "Левена". Однак, дуже сподіваюся, що 12 вересня, коли "Левен" буде приймати "Кортрейк", то опинюся в заявці".


Фото - ФК "Труа"

Здався без боротьби, велика конкуренція в Тура? А як ти думав буде, тут треба місце в основі вигризати, не готовий, тоді да, аренда в команду з бельгійського дна
Начинается ... Левены ... Потом Минаи ... и т.д.