8 вересня 2021 13:43

В'ячеслав ПОДНЕБЕННИЙ: "Ситуація в "Альянсі" стабільна, жодних заборгованостей немає"

Півзахисник «Альянсу» В'ячеслав Поднебенний в ексклюзивному коментарі Meta-ratings.com.ua поділився своєю думкою про матч з «Кривбасом» і розповів про ситуацію в клубі.


Нагадаємо, що в поєдинку сьомого туру липоводолинська команда обіграла «Кривбас» з рахунком 2:1. Підопічні Геннадія Приходька зазнали першої поразки в поточному сезоні.


«Розуміли, що «Кривбас» - хороша команда, яка ставить перед собою завдання підвищення в класі. Знали, за рахунок чого можемо створювати моменти біля воріт суперника. Найголовніше - було бути уважними при стандартах, тому що «Кривбас» - команда атлетична, фізично міцна і має в своєму складі високорослих гравців. Розуміли, що буде багато єдиноборств і нам потрібно буде не програти боротьбу. Ну а в атаці ми створили моменти, два з яких реалізували.


Розбирали «Кривбас» і добре розуміли, як веде свою гру суперник. Команда має в своєму складі кваліфікованих виконавців і знали, що гра буде важкою. Такою вона і вийшла і вдвічі приємніше, що нам вдалося перемогти.


Ситуація в нашій команді стабільна. Заборгованостей перед нами жодних немає. З хорошим настроєм готуємося до наступного матчу».


У поточному сезоні Першої ліги 33-річний Поднебенний в складі «Альянсу» провів шість матчів і забив один м'яч.


Фото - ФК «Альянс»