7 вересня 2021 18:25

Владислав ДУБIНЧАК: "У "Карпатах " штрафували не за результати, а за ставлення"

Захисник "Дніпра-1 «Владислав Дубінчак розповів про оренду в» Карпатах", за які виступав з 2019 по 2020 рік.


"Я приїхав в період, коли команда непогано будувалася. Були непогані фінанси по зарплаті. Назарина приїхав в оренду з Бельгії, було багато гравців хорошого рівня. Можна сказати, що десь менеджери не розрахували свої сили. Вони влили по зарплатах і просто не розрахували, що може не вистачити.

В один момент у нас почалися проблеми з фінансами. Сам знаєш, як іноземці на це реагують. Відразу пішов розлад. Іноземці психують, не хочуть тренуватися. Ми зі свого боку психуємо на них: "Зрозумійте ситуацію, треба грати до кінця, і так ситуація не дуже добра".


І так пішов розлад в команді, керівництві, у всіх. Почалися проблеми. Взимку був останній матч проти "Ворскли", вони теж були біля нас, ми начебто вище були. У нас всі іноземці відмовилися їхати через фінансове питання. Поїхали ми, молоді пацани.

Я тоді про це не думав. Мені тоді треба було тільки грати. Думав, що треба себе проявляти, грати. Неважливо, платять чи ні. Думав, що гроші мене наздоженуть, якщо буду добре грати.


Жодного разу не було такого, що я чинив опір, не хотів тренуватися. Весь час був мотивований, намагався викладатися по максимуму. Віддавав себе повністю, в цьому впевнений.


Навіть був момент, коли нас в «Карпатах» оштрафували за погані результати. Я приходив до керівництва, коли давали зарплати, питав: "За що мене штрафуєте?". Він так нам пояснив: "Штрафуємо вас не за результати, а індивідуально за погане ставлення".


Питаю: «За що мене штрафують? Можете мені щось пред'явити?". Він:"Ні, по тобі немає ніяких питань. Але ми штрафуємо всю команду". Я засмутився, не розумів, за що забирають мої гроші.

Але я був до кінця, до самого останнього моменту, коли команда повністю розпадалася", – сказав Дубінчак.