7 вересня 2021 11:34
1

Перша ліга. "Металіст" - у відриві, а "Альянс" зупиняє "Кривбас"

Схоже, «Металіст» намагається пройти всю турнірну дистанцію на одному диханні й достроково забезпечити собі перепустку до елітного дивізіону. Уже сьома перемога поспіль, цього разу над «ВПК-Агро», дозволила підопічним Олександра Кучера піти у відрив. Надто що найближчі переслідувачі зазнали очкових втрат.


А от кому непереливки, так це «Ужгороду», який зазнав уже шостої поразки й опинився на дні турнірної таблиці, і викарабкатися звідти буде надзвичайно важко.


Центральний поєдинок 7-го туру відбувся сьогодні в Сумах, де «Альянс» приймав «Кривбас», який не приховує свого бажання підвищитися в класі. Уже в дебюті господарі провели зразкову комбінацію, і Сергій Загинайлов із передачі Костянтина Ярошенка вивів свою команду вперед. Футболісти з Липової Долини продовжували диктувати умови, але подвоїли рахунок лише в середині другого тайму, коли після сольного проходу відзначився Микола Агапов. Єдине, що вдалося гравцям «Кривбасу», так це після реалізованого Романом Дебелком на 77-й хвилині пенальті зменшити відставання до мінімуму. Заради справедливості слід сказати, що невдовзі Денис Васін пробив у верхній кут воріт «Альянсу», але голкіпер господарів Ярослав Важинський в ефектному кидку відвів загрозу. Таким чином, «Альянс» завдає першої поразки «Кривбасу» - 2:1.


«Це була краща наша гра цього сезону, - сказав головний тренер «Альянсу» Юрій Ярошенко в коментарі офіційному сайту УАФ. - На відміну від гостей, ми взяли на озброєння короткі й середні передачі, багато комбінували, намагаючись скористатися вільними зонами на половині поля «Кривбасу». Мої підопічні виконали установку, двічі забили, створили більше гольових моментів і, вважаю, заслужено перемогли».


А где сторонники ми тоо?))