4 вересня 2021 09:37

Вадим СКИЧКО: "Ярмоленко будет вожаком сборной Украины в нападении"

Олександр Петраков не зміг перемогти у першому матчі на чолі збірної України. Через це шанси на поїздку наступного року до Катара помітно зменшилися. Успіх у грі з французами буде сенсацією, вважає постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» і коментатор MEGOGO Вадим Скічко, але також вказує на того, хто може бути ключовим гравцем «жовто-синіх».


- Проти Казахстана Андрій Ярмоленко зіграв свій сотий матч за збірну України. Він став четвертим, кому це вдалося, після Тимощука, Шевченка та Ротаня. А ще Ярмоленко найкращий голеадор серед чинних гравців збірної та другий після Шевченка бомбардир у історії. Різниця з першим місцем всього шість голів – це можливо надолужити вже найближчим часом. Особливо зі стилем гри Ярмоленка. Він не боїться брати ініціативу на себе. Це важлива риса притаманна лідеру команди. Скільки моментів проти Казахстана створив для партнерів саме Ярмоленко!


Крім того Ярмоленко на «Астана Арені» аж сім разів бив у бік воріт господарів. Влучив у стійку, не забуваймо про це. Дуже хотів відзначити ювілейний матч голом, але не пощастило. Ярмоленко завжди серед лідерів збірної за кількістю ударів. Подекуди лише Маліновський його випереджає, але у Руслана проти Франції буде купа іншої роботи. Через це, вважаю, що саме гравець «Вест Гема», завдяки своїй хорошій формі та звичній успішній грі за «жовто-синіх», буде ватажком збірної України у нападі. У другому таймі команді Петракова, вочевидь, потрібно буде відіграватися. Кращого компаньйона для цього, ніж Ярмоленко, знайти непросто.