30 серпня 2021 18:22

Уик-энд для футболистов сборной Украины: результативная феерия динамовцев и мяч Качарабы

Останній перед міжнародною паузою клубний вік-енд для футболістів, які готуватимуться до вересневих матчів збірної України, видався напруженим і результативним.


У суботу, 28 серпня, у 3-му турі англійської Прем’єр-ліги «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка розбив удома «Арсенал» (5:0), а «Вест Гем» Андрія Ярмоленка також на власному полі розійшовся миром із «Крістал Пелас» (2:2).


У 6-му турі української Прем’єр-ліги «Динамо» розтрощило «Колос» — 7:0. Віктор Циганков забив два м’ячі й віддав один результативний пас, Віталій Буяльський та Микола Шапаренко записали на свій рахунок по одному влучному удару, а Віталій Миколенко — асист. Окрім них, у грі взяли участь ще четверо збірників: Денис Бойко, Ілля Забарний, Сергій Сидорчук та Олександр Караваєв.


«Аталанта» Руслана Маліновського в Бергамо не змогла здолати опір «Болоньї» (0:0) у рамках 2-го туру італійської Серії А.


У 5-му турі чемпіонату Угорщини «Фехервар» Євгена Макаренка переміг удома МТК (2:1), а «Ференцварош» Ігоря Харатіна та Олександра Зубкова в Будапешті здолав «Дебрецен» (4:2).


У неділю, 29 серпня, «Брюгге» Едуарда Соболя зазнав нищівної виїзної поразки від «Гента» (1:6) у 6-му турі бельгійської Про Ліги.


В УПЛ «Шахтар» в Ужгороді розділив очки з «Минаєм» (1:1). Участь у матчі взяв квартет гравців збірної України: Андрій Пятов, Сергій Кривцов, Тарас Степаненко та Віктор Корнієнко.


«Ворскла» Дмитра Різника поступилася в Запоріжжі «Зорі» з рахунком 0:1.


Нарешті, у 6-му турі чемпіонату Чехії м’яча, забитого Тарасом Качарабою, його «Славії» вистачило лише для нічиєї у виїзній грі з «Карвіною» (3:3).