17 серпня 2021 16:02

Уик-энд для футболистов сборной Украины: голы Довбыка и Яремчука

Минулий клубний уїк-енд був доволі насичений для більшості футболістів збірної України, які ввійшли до заявки нашої національної команди на Євро-2020.


У п’ятницю, 13 серпня, у рамках четвертого туру української Прем’єр-ліги «Шахтар» на НСК «Олімпійський» переміг «Металіст 1925» — 2:0. За гірників на поле виходили шестеро збірників: Анатолій Трубін, Георгій Судаков, Марлос, Микола Матвієнко, Сергій Кривцов та Тарас Степаненко. В активі Матвієнка та Кривцова по результативній передачі, а Степаненко записав на свій рахунок забитий м’яч.


У суботу, 14 серпня, у чемпіонаті Угорщини «Ференцварош» Олександра Зубкова обіграв «Мезековешд» (4:1).


В УПЛ знову забитим м’ячем відзначився нападник «Дніпра-1» Артем Довбик. Утім, це не допомогло дніпрянам уникнути виїзної поразки в Чернігові від «Десни» (1:2).


Блискуче дебютував у чемпіонаті Португалії за «Бенфіку» Роман Яремчук: у домашньому матчі з «Арокою» (2:0) наш форвард записав на свій рахунок забитий м’яч та гольову передачу.


Дебютною появою у складі «Фехервара» відзначився й Євген Макаренко. Його команда в чемпіонаті Угорщини на виїзді розійшлася миром із «Дьїрмотом» (1:1).


Руслан Маліновський зіграв у складі «Аталанти» в контрольному матчі проти «Ювентуса», який бергамці програли — 1:3.


У неділю, 15 серпня, у стартовому турі англійської Прем’єр-ліги «Вест Гем» Андрія Ярмоленка переміг у гостях «Ньюкасл» (4:2), а «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка поступився в Лондоні «Тоттенгему» з рахунком 0:1.


У бельгійській першості Едуард Соболь відзначився гольовою передачею та вилученням у домашній грі свого «Брюгге» проти «Зюльте Варегема» (4:0).